Gest de OM! A predat Poliţiei Locale banii găsiţi lângă un bancomat

Un bărbat a mers la sediul Poliţiei Locale Târgu Jiu pentru a anunţa că a găsit o sumă de bani lângă un bancomat de pe raza municipiului.

‘Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu a acționat conform Legii nr. 155/2010 a poliției locale, actualizată, cu modificările și completările ulterioare pentru identificarea unei persoane care a pierdut o sumă de bani. În data de 16.08.2019, la sediul instituției s-a prezentat o persoană de sex masculin cu suma de 501 lei despre care a spus că nu îi aparține, găsind-o lângă un bancomat din strada Nicolae Titulescu, din municipiul Târgu Jiu. După întocmirea documentelor, la scurt timp au fost urmate demersurile stabilite în lege pentru identificarea proprietarul sumei de bani pierdute. A fost solicitat sprijin și personalului sucursalei în preajma căreia a fost găsită suma de bani. În cursul acestei zile, la sediul instituției s-a prezentat o persoană de sex masculin cu domiciliul în municipiul Târgu Jiu care a declarat că este proprietarul de drept. Bărbatul a relatat că bancnotele i-au alunecat din buzunar lângă agenția bancară în cauză fără să își dea seama la momentul respectiv.
În urma procedurilor efectuate, proprietarul a primit înapoi suma de bani respectivă.
Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu îi asigură pe toți cetățenii că este permanent la dispoziția lor, în limitele stabilite de lege și promovează implicarea cetățenilor în realizarea unui climat de siguranță civică, responsabilitate și corectitudine”, au informat comunicatorii Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Articolul precedentNu îl mai vrea viceprimar: Zilnic, Aurel Popescu face strategii cu Lădaru
Articolul următorMario Găman, antrenor la Gilortul Târgu Cărbunești