Gest nobil: Elevii și profesorii Colegiului ”Ecaterina Teodoroiu” se implică în salvarea unui copil

Elevii și cadrele didactice de la Colegiului Național ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu se alătură celor ce sprijină un băiețel de numai 5 ani, cu grave probleme medicale. Aceștia vor transforma ”Balul Iernii” într-o acțiune caritabilă. Manifestarea este programată miercuri, 19 decembrie, de la orele 19.30, la Riviera, Sala 1.

”Colegiul Național <<Ecaterina Teodoroiu>> organizează a V a ediție a <<Balului Iernii>>. Anul acesta, balul se va transforma într-un spectacol caritabil, toți banii fiind donați lui David, un copil care a fost lovit de o boală cruntă, tumoare cerebrală. Părinții sunt la capătul puterilor și au nevoie de ajutorul nostru pentru a continua tratamentul micuțului. La eveniment vor fi prezentate diverse momente, iar la sfârșit vor fi desemnați  Regele și Regina Iernii. Vă așteptăm în număr cât mai mare. Suport 15 lei. Fiți alături de noi, pe drumul către împlinirea unui vis de Crăciun”, transmit organizatorii.

Mihai David luptă de doi ani pentru viață. Familia speră să poată ajunge la o clinică din Turcia, copilul suferind deja două operații. După ce i s-a extirpat tumora, s-a sperat în recuperare, însă, din nefericire, a intervenit o recidivă și s-a impus o nouă intervenție chirurgicală. Tratamentul este unul foarte dur, dar părinții merge înainte, cu credința că totul va fi bine. Cine dorește să se implice o poate face cu ajutorul contului RO97BRDE200SV60633442000 BIȚICĂ VICTOR-FLORIN.

 

Articolul precedentOmenia s-a născut la sat: A returnat un portofel plin de bani
Articolul următorAdio primărie! Cîrciumaru l-a executat pe Luis Popa