Adio primărie! Cîrciumaru l-a executat pe Luis Popa

Apariția în spațiul public a unor informații de culise despre sondajul intern din PSD, în urma căruia ar urma să fie desemnat candidatul pentru Primăria Târgu Jiu, a generat dispute. Printre multele discuții, cap de afiș a fost posibila eliminare a lui Luis Popa din cursa pentru fotoliul de primar. Potrivit surselor jurnalistului Claudiu Matei, în sondajul comandat de Florin Cîrciumaru se regăsesc: Adrian Tudor, Gabriel Giorgi, Mihai Prunariu, Ciprian Florescu, Adi Cîmpeanu, Aurel Popescu, Claudiu Manta și Romeo Chiriac. Luis Popa, cel ce nu apare în lista vehiculată, a spus că așteaptă să se convingă dacă este așa sau nu.

”Am văzut o știre apărută pe surse. O să discut acest subiect doar în momentul în care voi vedea negru pe alb, când va fi sondajul gata, atunci discutăm cine a fost și cine nu a fost inclus în sondaj. Cu mine nu a discutat nimeni nimic. Nici eu nu am discutat cu nimeni din conducerea partidului referitor la acest lucru. Aștept un anunț oficial, îmi voi face, probabil, și o analiză, proprie. Dacă nu sunt inclus în sondaj, viața merge înainte, eu fac parte din această echipă a PSD-ului”, a spus, la Radio Infinit, Popa.

Câteva ore mai târziu, Claudiu Manta, unul dintre social-democrații incluși în studiu, a dat o replică lămuritoare, chiar în emisiunea moderată de Matei, la Tele 3:

”Vreau să vă felicit, pentru că sunt, într-adevăr, bune sursele dumneavoastră”

Sondajul intern din PSD ar urma să se încheie în ianuarie 2019.

Articolul precedentGest nobil: Elevii și profesorii Colegiului ”Ecaterina Teodoroiu” se implică în salvarea unui copil
Articolul următorRomanescu ”taie” artificiile de pe Insuliță: Ne vedem în centrul pietonal