Gîlcă: Important e să câștigăm cu Sepsi, indiferent de ce se întâmplă la Cluj

CSU Craiova întâlnește Sepsi sâmbătă seara, de la ora 21:00, pe teren propriu, în ultimul meci din faza play-off a SuperLigii la fotbal. Victoria este obligatorie pentru echipa lui Mihai Rotaru în încercarea de a prinde locul doi, însă, dincolo de rezultatul de la Craiova, va conta și cum se va încheia partida CFR Cluj – Farul, care se va disputa în aceeași zi și la aceeași oră.

 

 

Constantin Gîlcă: De noi depinde prima dată

 

Sepsi este o echipă care a avut rezultate pozitive în ultima perioadă şi cu siguranţă că va veni cu multă încredere. Este un meci important, pentru că ne poate deschide drumul spre locul doi. Însă depinde de noi prima dată, iar apoi depinde de ce se întâmplă la Cluj.

Eu mi-aş dori să ne calificăm în cupele europene pe meritele noastre, nu pe alte lucruri. Deci îmi doresc să câştigăm cu Sepsi, să le oferim o bucurie suporterilor şi după aceea vom vedea ce se întâmplă și la Cluj. Dar e important să câştigăm, indiferent ce se întâmplă la meciul CFR-ului.

Din păcate, pe cei care au probleme medicale o să-i vedem pe teren abia în campionatul următor. Sepsi este o echipă agresivă, care pune presiune, care vrea să recupereze cât mai repede mingea. S-a văzut şi când au fost în inferioritate numerică, că au rezistat destul de bine.

Aşa că trebuie să ştim să gestionăm aceste lucruri şi să profităm de spaţiile pe care ei le lasă. E important ceea ce facem noi în teren. Sperăm să îi aducem în număr cât mai mare pe fani la stadion, dar asta o putem face doar prin prestaţiile noastre.

Până nu se termină campionatul nu o să spun că avem nevoie de 1, 2, 3 sau 4 jucători în vară. Deocamdată mă concentrez numai pe acest meci”, a spus antrenorul CSU.

Articolul precedentContracte bilaterale: CE Oltenia a vândut opt pachete de energie bandă pentru luna iunie
Articolul următorMedicii vor în orașele mari, caută un confort social. Ministrul Sănătății: Nu ducem lipsă de resurse umane calificate