Gorj: Accident după accident! Mașină în șanț, intervenție a ambulanțelor

 

Avalanșă de evenimente rutiere pe raza județului Gorj. În noaptea de marți spre miercuri, pe raza localității Drăguțești, a fost semnalat un accident în urma căruia un conducător auto ar fi fost rănit, după ce a ajuns cu mașina în șanțul de la marginea drumului.

Condițiile meteo (ceață densă și carosabilul umed) ar fi favorizat evenimentul, în urma căruia, susțin martorii, un tânăr șofer a fost transportat la spital.

Revenim cu date oficiale.

ACTUALIZARE

Un tânăr de 21 de ani se afla la volan, acesta fiind rănit și transportat la spital.

 

Cu câteva ore mai devreme, marți după-amiază, un bărbat din Aninoasa a fost transportat la spital în urma unui accident rutier petrecut pe Bulevardul ”Ecaterina Teodoroiu” din municipiul Târgu Jiu.

 

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că o femeie de 42 de ani, din comuna Zau de Câmpie, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din direcția localității Iezureni către centrul municipiului, a acroșat un bărbat, de 38 de ani, din comuna Aninoasa, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis. În urma impactului, a rezultat rănirea bărbatului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații amănunțite. Conducătoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” a transmis IPJ Gorj.

 

IMAGINI: