Gorj: Alertă! Patru adolescenți instituționalizați, dispăruți

Patru adolescenți instituționalizați au dispăru luni, 21 februarie. Aceștia locuiau într-un apartament tip familial din Rovinari.

La data de 21 februarie a. c. , polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de reprezentanții D.G.A.S.P.C. Gorj cu privire la faptul că minorii : Boldizsar Ștefan-Marian de 14 ani, Trăistaru Salih-Sevim de 16 ani, Pîrcălabu Sidonia-Adela de 14 ani, și Păducioiu Andreea-Florentina de 15 ani, toți cu domiciliul în oraşul Rovinari , au plecat voluntar din apartamentul de tip familial cu scopul de a merge la școlile în care învață , însă aceștia nu s-a mai întors până în prezent la domiciliu”, transmite IPJ Gorj.

Din verificările efectuate, s-au stabilit semnalmentele și articolele de îmbrăcăminte cu care minorii erau îmbrăcați, după cum urmează:

Boldizsar Ștefan-Marian: Semnalmente: înălțime 1,65-1,70 m; greutate aproximativ 60 kg; ochi căprui; părul tuns scurt, vopsit blond. Purta un pantalon de culoare neagră, geacă de culoare bleu marin și adidași de culoare albă.

Trăistaru Salih-Sevim: Semnalmente: înălțime 1,70-1,75 m; greutate aproximativ 75 kg; părul șaten – închis, tuns scurt, Purta un pantalon de trening culoare neagră, geacă de culoare neagră și adidași de culoare galbenă.

Pîrcălabu Sidonia-Adela: Semnalmente: înălțime 1,50-1,55 m; greutate aproximativ 55 kg; părul negru lung, până peste umeri. Purta un pantalon de blue jeans albastri, geacă de culoare gri cu glugă si puf, iar in picioare adidași de culoare neagră.

Păducioiu Andreea-Florentina: Semnalmente: înălțime 1,55-1,60 m; greutate aproximativ 60 kg; părul vopsit roșu, lung. Purta un pantalon de blue jeans, culoare închisă; un hanorac cu glugă și adidași culoare roz.

Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la identificarea minorilor sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenta 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.

 

FOTO: