Gorj: Au dat cu pumnul și au ajuns în beciurile poliției

Doi bărbați au fost introduși în arestul IPJ Gorj, pentru 24 de ore, sub acuzația de lovire și alte violențe.

La data de 18 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 31 de ani, din comuna Dragotești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că în cursul zilei de ieri, bărbatul,  în timp ce se afla pe raza comunei Mătăsari, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 30 de ani, din comuna Mătăsari. În cauză polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

La data de 18 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Motru, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în noaptea de 17/18 august a.c., tânărul, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din municipiul Motru, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 32 de ani, din municipiul Motru.

Joi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale”, a transmis IPJ Gorj.