Gorj: Bărbat reținut de polițiști după ce și-a bătut nevasta

Un bărbat de 54 de ani, din Bumbești Jiu, a fost reținut de polițiști în urma unor violențe fizice exercitate asupra soției.

La data de 22 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați prin plângere de o femeie de 48 de ani, din orașul Bumbești Jiu, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de soțul său, de 54 de ani.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că în timp ce se aflau la domiciliul comun, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, lovind-o cu pumnii în zona capului.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au eliberat un ordin de protecție împotriva agresorului, acesta fiind și reținut pentru 24 de ore și introdus în arest”, a transmis IPJ Gorj.

 

Vineri, polițiștii îl vor prezenta pe bărbatul reținut Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri corespunzătoare