Gorj: Tânăr introdus în arest după ce și-a bătut tatăl

Un bărbat de 35 de ani, din Glogova, Gorj, a fost introdus în arestul Poliției Gorj după ce și-ar fi bătut tatăl.

La data de 22 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi, prin apelul 112, de un bărbat de 72 de ani, din comuna Glogova, cu privire la faptul că a fost agresat de fiul său.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 35 de ani, din comuna Glogova, ar fi exercitat acte de violență împotriva tatălui său.

Victima a formulat plângere împotriva fiului său și a solicitat evacuarea acestuia din locuință, fiind emis un ordin de protecție provizoriu față de agresor, polițiștii evacuându-l din locuința comună pentru 5 zile.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie”, a transmis IPJ Gorj.

 

Faţă de agresor s-a dispus luarea măsurii reţinerii pe o durată de 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere corespunzătoare.

 

Foto arhivă