Gorj: Ca în filme! A intrat în curtea oamenilor și a incendiat o mașină, cel mai probabil folosind un cocktail Molotov

Intervenție a pompierilor pentru stingerea unui incendiu ce se propaga la un autoturism, marți dimineața, în jurul orelor 2:00, pe raza satului Copăcioasa, comuna Scoarța, județul Gorj.

Din primele date, mașina se afla în curtea casei unui cetățean, adresă la care se desfășurase o mică petrecere, cu câțiva invitați, și potrivit surse, camerele de supraveghere ar fi surprins imagini cu un bărbat care aruncă cu o sticlă în una dintre mașinile parcate acolo, moment în care, instantaneu, a urmat o deflagrație.

Autovehiculul nu aparține proprietarului imobilului.

La data de 22 iunie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi, prin apelul 112, de către o femeie din orașul Bumbesti Jiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla la locuința unui bărbat din comuna Scoarța, a observat faptul că un autoturism parcat în curtea imobilului a luat foc.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a efectuat cercetarea la faţa locului, ocazie cu care, din primele verificări, a reieșit faptul că un autoturism ce se afla în curtea locuinței unui tânăr de 25 de ani, din comuna Scoarta, a luat foc în condiții necunoscute.

Un echipaj al ISU Gorj s-a deplasat la faţa locului care a intervenit pentru stingerea incendiului”,  transmis IPJ Gorj.