Gorj: Cercetat pentru evadare! A plecat din arestul la domiciliu ca să bată un vecin

Un bărbat aflat în arest la domiciliu, în comuna Runcu, Gorj, este cercetat pentru evadare și lovire și alte violențe după ce a părăsit domiciliul pentru a pune la punct un vecin.

La data de 26 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, un bărbat de 43 de ani, din comuna Runcu, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și evadare.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, în comuna Runcu, a părăsit locuința și s-a deplasat în curtea unui vecin, unde ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat, de 47 de ani, din localitate, pe fondul unul conflict spontan.

Luni, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale, iar cercetările se continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și evadare”, a transmis IPJ Gorj.