Gorj: Deputatul ”parlamentarii merită pensii speciale, de aia” mai vrea un mandat la Casa Poporului

Elvira Șarapatin, deputat social-democrat de Gorj, își mai dorește un mandat în Parlamentul României. Devenită cunoscută la nivel național după ce a declarat că parlamentarii merită pensii speciale ”de aia, pentru că merită”, alesul gorjenilor speră la o activitate politică la cel mai înalt nivel, pentru cel puțin încă patru ani. Intervievată la Radio Infinit, Șarapatin a precizat că prioritare sunt alegerile locale, cu listele pentru consilieri și candidatul la Primăria Târgu Jiu, după care intră în discuție alegerile parlamentare.

‘Să ne concentrăm asupra persoanei care va candida pentru funcția de primar la Târgu Jiu, să ne gândim la consilieri, oameni de calitate pe care trebuie să îi punem pe liste și pe urmă vedem ce urmează, să ne gândim la alegerile parlamentare. (…) Rămâne să discutăm la nivelul partidului (candidaturile pentru parlamentare n.red.) și, sigur, în ceea ce mă privește, fiind și președintele Organizației de Femei a PSD Gorj, deputat în mandat, chiar dacă nu vor mai fi, probabil, posibilitățile din 2016, sigur că am în vedere acest lucru”, a spus parlamentarul.

Listele pentru accederea în Camera Deputaților și în Senat vor fi o mare problemă în cadrul PSD Gorj, în mediile politice vehiculându-se o concurență acerbă pe locurile eligibile. Situația se complică în cazul în care social-democrații vor avea liste comune cu Pro România, chiar Marcel Ciolacu fiind cel care a anunțat o alianță electorală cu partidul lui Victor Ponta.