Gorj: Doi tineri în arest! Au transformat petrecerea într-un scandal sângeros

Doi tineri, de 28 şi 29 de ani, ambii din localitatea Scoarţa, judeţul Gorj, au ajuns pentru 24 de ore în arest, fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu şi lovire şi alte violenţe.

Aceştia, la data de 18 noiembrie a.c., în timp ce participau la o petrecere organizată în incinta locuinţei unui alt tânăr, în vârstă de 25 de ani, din aceeaşi localitate, unde pe fondul consumului de alcool s-au iscat neînţelegeri, fapt pentru care gazda le-a cerut celor doi să părăsească locuinţa şi gospodăria, ceea ce cei doi au făcut. La scurt timp, persoanele în cauză au revenit în locuinţa tânărului de 25 de ani, provocând un conflict, în urma căruia, împreună cu gazda şi un alt participant la petrecere, au generat violenţe unul împotriva celuilalt’‘, a informat IPJ Gorj.

Trei dintre participanţii la scandal au suferit leziuni, dar au refuzat să fie transportaţi la spital. De menţionat, niciuna dintre persoanele implicate nu a dorit să depună plângere pentru săvârşirea vreunei infracţiuni.