Percheziţii! Persoane bănuite că au adus şi comercializat cocaină şi alte droguri în Gorj

Acţiuni coordonate ale procurorilor DIICOT, poliţiştilor şi jandarmilor, joi, 21 noiembrie, acestea vizând mai multe persoane care ar fi adus şi comercializat droguri de mare risc pe raza judeţului Gorj.

La data de 21 noiembrie a.c., poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Gorj, împreună cu procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Târgu Jiu, au efectuat 11 percheziţii domiliciliare, într-un dosar de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate pe raza judeţului Gorj, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 grame muguri cannabis, 2 grame substanţe psihoactive, bunuri şi obiecte care conţin urme de substanţă albă. De asemenea, poliţiştii au ridicat 12 telefoane mobile, un pistol cu bile, 40 de bile de metal şi 40 bile din material plastic.

Totodată, poliţiiştii au pus în executare 14 mandate de aducere, în vederea documentării activităţii infracţionale a mai multor persoane implicate în traficul internaţional de droguri de mare risc şi trafic de de droguri de mare risc.

Persoanele sunt bănuite că ar fi introdus în ţară, începând cu toamna anului 2019, diferite cantităţi de cocaină pe care le-ar fi distribuit pe raza judeţului Gorj’‘, informează DIICOT.

Articolul precedentGorj: Doi tineri în arest! Au transformat petrecerea într-un scandal sângeros
Articolul următorDosar penal şi amendă pentru resturile de la abatorul de pui aruncate pe câmp