Gorj: Dragoste cu năbădăi. I-a dat foc la haine și a distrus frigiderul, mașina de spălat și aragazul

Scandal monstru vineri, 11 septembrie, între doi concubini. în comuna Stănești. Nervos peste măsură, bărbatul a agresat femeia, i-a distrus mașina de spălat, frigiderul și aragazul, după care a incendiat o parte din hainele acesteia.

La data de 11 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de o femeie de 51 de ani, din comuna Stănești, despre faptul că a fost agresată fizic de concubinul său.

La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică, din cadrul Secției 1 Poliție Rurală, care a stabilit faptul că apelanta ar fi fost agresată de concubinul său, în vârstă de 49 de ani, din orașul Călan, județul Hunedoara care, de asemenea, i-a distrus mai multe electrocasnice (mașină de spălat, aragaz, frigider), două telefoane mobile, și o parte din pridvorul casei, și i-ar fi incendiat mai multe articole vestimentare, fiindu-i creat un prejudiciu în curs de estimare’‘, a transmis IPJ Gorj.

 

Persoana vătămată nu a solicitat ambulanța pentru acordarea primului ajutor și a formulat plângere, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență domestică și distrugere.

 

Femeia nu a solicitat emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva bărbatului.