Pandurii, într-un nou scandal: Bogoi acuză clubul că i-a falsificat semnătura pentru a obține licența

Scandal după scandal la clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu. După ce echipa de fotbal din capitala Gorjului nu s-a prezentat la meciul cu Metaloglobus București, motivând cu șapte jucători presupuși infectați cu Covid-19, din care doar unul a fost confirmat de autoritățile sanitare, Adrian Bogoi, fost antrenor al echipei de seniori, a reclamat la Federația Română de Fotbal că într-un document emis de clubul Pandurii i-a fost falsificată semnătura.

Mai exact, pe un act de reeșalonare al datoriilor către el ar apărea o semnătură care nu-i aparține. Folosindu-se respectivul înscris, Pandurii a primit licența pentru actualul sezon competițional.

Eu am semnat un contract de antrenor principal al echipei de seniori de la Pandurii pe perioada decembrie 2017- iunie 2020. De atunci, am neplătite salariile pe doi ani. Ne-au mai tot dat frânturi, când și când, ba câte o primă, ba o fracție de salariu. Am tot sesizat asta conducerii, administratorului judiciar Marin Golea, dar nu a luat măsuri.

În septembrie 2019, mi-am dat demisia, pe care ei inițial mi-au acceptat-o, dar știind că trebuie să îmi plătească și restanțele s-au răzgândit și voiau să mă trimită la juniori, să antrenez o echipă de 10-11 ani. Normal că nu am fost de acord să mi se modifice unilateral contractul. Dar ca să semnez un alt angajament, aveam nevoie de o decizie finală de la comisiile FRF. Totul s-a prelungit foarte mult, inclusiv din cauza pandemiei, și abia acum, în iunie, mi-a venit soluția că sunt liber să semnez cu o altă echipă. (…)

Atunci când se apropia termenul pentru licențiere, au început să mă caute. Au venit și au stat și pe la mine pe la poartă, să mă convingă să semnez un act de reeșalonare a datoriei către mine. Le-am spus că nici nu vreau să aud. Iar acum am văzut ce document au depus la Comisia de Apel de Licențiere. Eu nu am semnat niciodată un asemenea act! Semnătura seamănă cu a mea, dar, repet, nu eu am semnat! Am precizat toate astea la FRF într-o declarație oficială. 

Eu nu vreau să le fac rău celor de la Pandurii, dar nu se mai poate, vreau să îmi dea banii pentru care am muncit! Din punctul meu de vedere ce au făcut ei e fals și uz de fals. În acel act se obligau să îmi achite tot în termen de 5 zile de la obținerea licenței. Au trecut trei săptămâni și nici asta n-au făcut. Aștept și eu să văd cum se vor rezolva lucrurile”, a declarat, pentru gsp.ro, Laurențiu Bogoi.

Revenim cu noi informații