Gorj: Drogat la volan, a fost prins după o urmărire până în Vâlcea

”A dat” în radarul polițiștilor gorjeni și a fost oprit în Vâlcea, unde s-a constatat că se afla la volan sub influența substanțelor psihoactive.

 

La data de 21 decembrie 2023, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat cu aparatul radar un autoturism, care circula cu viteza de 119 km/oră, pe DN 67 Bălcești. 

Polițiștii au procedat la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea spre Râmnicu Vâlcea.

Conducătorul auto a fost urmărit de polițiști până în orașul Horezu, unde a fost oprit de un echipaj din cadrul Poliției Orașului Horezu, din județul Vâlcea.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Craiova. În urma testării acestuia cu aparatul Drug Test, a rezultat o valoare pozitivă la substanțe psihoactive.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea existenței substanțelor psihoactive în organism”, a transmis IPJ Gorj.

 

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive.
Articolul precedentCraiova: Au început probele cu primul avion IAR 99 SM
Articolul următorArlauskis, reproșuri la adresa lui Rotaru: L-au dat afară. O să vedeți că de acum o scârțâie. L-au executat urât de tot