Gorj: Fără permis, cu o mașină neînmatriculată, urmărit de polițiști pe drum european

Un tânăr de 19 ani, din Țânțăreni, este cercetat penal după ce a condus un autoturism fără numere de înmatriculare și fără a deține permis de conducere. Acesta a căutat să scape de polițiștii care l-au luat în vizor, abandonând mașina pe un drum forestier.

La data 21 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au identificat în trafic, pe DE Țânțăreni, un autoturism care nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, iar conducătorul acestuia nu a oprit la semnalele de polițiștilor. S-a procedat de îndată la urmărirea autoturismului, acesta fiind găsit abandonat de către polițiști pe un drum forestier din comuna Tânțăreni. În urma verificărilor, în liziera pădurii, au fost identificați doi tineri, de 18 și 19 ani, din comuna Țânțăreni. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul de 19 ani, care nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, ar fi condus autoturismul, acesta nefiind înmatriculat în circulație”, a anunțat IPJ Gorj.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, de către o persoană care nu posedă  permis de conducere.