Gorj: Fără permis de conducere la volan, a încercat să fugă de polițiști. S-a izbit de un copac

Un tânăr de 20 de ani, din Peștișani, Gorj, este cercetat penal după ce a condus un autoturism fără a deține permis de conducere. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor și, urmărind fiind, s-a izbit cu mașina de un copac, după care a încercat să își piardă urmele abandonând autoturismul.

La data de 8 spre 9 decembrie 2023, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 67 Telești, au efectuat semnalul de oprire unui autoturism, conducătorul acestuia nerespectând indicațiile.

Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului, deplasându-se până pe DC 96 Câlnic, unde conducătorul autoturismului urmărit a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac de pe câmp, după care, a fugit de la locul producerii evenimentului rutier.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat, în vârstă de 20 de ani, din Peștișani, județul Gorj, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul”, a transmis IPJ Gorj. 

Articolul precedentCiolacu a anunțat ce creșteri prevede bugetul pe 2024. Va fi discutat în Guvern
Articolul următorCîrțu așteaptă transferuri la CSU Craiova. Ce posturi ar acoperi fostul antrenor