Gorj: I-a arătat tatălui cum devin inculpați: Fără permis, o tânără și-a plimbat părintele cu mașina

O tânără din Slivilești, Gorj, a fost surprinsă la volan, miercuri, deși nu deține permis de conducere. Mașina pe care o conducea este a tatălui ei, cel ce i-a și încredințat-o, mai mult decât atât, se afla în autoturism, ca pasager.

La data de 24 august a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au depistat, în trafic, o tânără în vârstă de 18 ani, din comuna Slivilești, în timp ce conducea un autoturism pe DC 86 Croici, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În autoturismul condus de tânăra de 18 ani se afla și tatăl său, în vârstă de 41 de ani, iar din cercetări, polițiștii au stabilit că acesta îi încredințase fiicei autoturismul pentru a-l conduce.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane despre care are cunoștință că nu deține permis de conducere”, a transmis IPJ Gorj.

 

Foto arhiva

Articolul precedentDiscursul unui primar în timpul vizitei lui Ciucă: Soarele a venit cu domnul prim-ministru. E realitate, nu e vis
Articolul următorMinistrul Sănătății: Comportamentul uman lipseşte de foarte multe ori în spitale