Gorj: Încătușat și reținut pentru furt, după ce ”partenerul de afaceri” l-a povestit polițiștilor

Un tânăr de 24 de ani, din Licurici, Gorj, a fost reținut de polițiști pentru comiterea unui furt din casa unei femei din aceeași comună. Respectivul și un alt tânăr ar fi sustras două plasme tv și o drujbă.

La data de 21 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, au reținut pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr de 24 de ani, din comuna Licurici, bănuit de săvârșirea faptei.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că la data de 16 februarie a.c., tânărul ar fi sustras două plasme TV și o drujbă din locuința unei femei de 64 de ani, din comuna Licurici, împreună cu un tânăr de 25 de ani, din aceeași localitate, care la data de 17 februarie a.c., a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, a transmis IPJ Gorj.

 

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Articolul precedentSurse: Adolescenții dați dispăruți au fost găsiți
Articolul următorAgerpres: Acord pe reducerea accizei la combustibil și prelungirea schemei de plafonare și compensare aplicată la energie