Gorj: Incredibil! Mașinile de pompieri ale unei primării zac înzăpezite

Gorjul e tot sub zăpadă și mai la tot pasul întâlnești situații ce într-o minimă normalitate nu ar trebui să existe. Orașul Rovinari nu face excepție, și aici zăpada a creat destule probleme. Dincolo de greutățile pricinuite de natură, în orașul minerilor și energeticienilor a ieșit la iveală o anomalie administrativă aparent imposibil de explicat. Mașinile de pompieri ale primăriei au fost acoperite și înconjurate de omăt , semn că, cel puțin de câteva zile, în condiții meteo severe, nimeni nu a mai trecut să verifice dacă sunt în stare de funcționare, pot interveni în timp util la nedorite evenimente din localitate.  Laurențiu Chivu, consilier local PNL din Rovinari, a semnalat anomalia pe pagina sa de socializare.

”Iresponsabilitate, inconștiență și incompetență! În caz de urgență, se poate interveni cu autospecialele din dotare? Este apă în ele? Dacă da, este înghețată? Dacă nu este apă, în cât timp și de unde se încarcă? Se poate ajunge într-un timp rezonabil la o solicitare? Pornesc în condițiile de față? ”, scrie, printre altele, Chivu pe facebook, precizând și că primarul Robert Filip este președintele comitetului pentru situații de urgență.

Potrivit organigramei adpotată chiar marți, 18 decembrie, în cadrul Primăriei orașului Rovinari există Serviciul de Protecție Civilă și Situații de Urgență. Această entitate internă prevede 10 posturi.

Galerie foto:

 

Articolul precedentBijuterii muzicale: Bal de Crăciun la Teatrul ”Elvira Godeanu”
Articolul următorSomnoroșilor li s-a reziliat contractul. Directorul Ionescu va coordona deszăpezirea la Târgu Jiu.