Somnoroșilor li s-a reziliat contractul. Directorul Ionescu va coordona deszăpezirea la Târgu Jiu.

S-au luat primele măsuri concrete după abaterile constatate la  societăţile care s-au ocupat cu deszăpezirea municipiului Târgu Jiu. Au fost reziliate primele contracte de către Edilitara, iar Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei, va supraveghea, îndeaproape, deszăpezirea pe toată perioada iernii, ba chiar va coordona procesul. Urmează să fie stabilită o nouă firmă care va face deszăpezirea în partea de nord-est a municipiului, iar licitaţia o va face Edilitara.

“Încercăm să facem toate demersurile necesare să scoatem la licitaţie acest pachet care a fost contractat de societatea ce s-a ales cu contractul reziliat. Cel care a fost descoperit dormind era chiar patronul societăţii cu care aveam contract. Între timp, a fost reziliat şi contractul, Edilitara a respectat ce am spus. La comandamentul de iarnă pe care l-am avut la sediul societăţii, cel care avea contract nu s-a mai prezentat. Cred că odată cu această măsură, toţi cei care prestează servicii pentru Primăria municipiului Târgu Jiu sau pentru Edilitara, aşa cum se prestează acum, vor înţelege foarte bine că nu este de joacă. Odată ce nu-ţi faci datoria, pleci acasă şi cu Primăria nu mai poţi avea o relaţie de colaborare foarte bună”, a spus Romanescu.

Edilul din Târgu Jiu a explicat şi de ce l-a numit pe Marius Ionescu responsabil cu deszăpezirea.

“Va fi prezent în fiecare seară pentru toate activităţile care se vor desfăşura în perioada următoare. Domnul director Ionescu se va implica în  mod direct în această activitate. Am considerat că este nevoie şi de autoritatea unui director,  în afară de autoritatea mea ca primar, cel mai bun director pe care îl avem pe parte tehnică”, a precizat primarul.

Articolul precedentGorj: Incredibil! Mașinile de pompieri ale unei primării zac înzăpezite
Articolul următorBătrânul dispărut a fost găsit. Plecase să ”repare curentul” în comună