Gorj: L-au bătut la cârciumă. Bărbatul a fost dus la spital, cu ambulanța

Un bărbat din Crasna, Gorj, a fost transportat la spital, vineri, 19 aprilie, după ce a fost bătut de mai mulți indivizi.

 

La data de 19 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați, prin apelul 112, de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Crasna, cu privire la faptul că, la un bar din satul Aninișul din Vale are loc un conflict.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice, apelantul ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele în zona corpului și feței de un localnic în vârstă de 32 de ani și de alte două persoane pe care le cunoaște doar din vedere.

Bărbatul prezenta urme vizibile de violență în zona feței, fiind solicitat un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, ocazie cu care victima a fost preluată de ambulanță și transportată la spital.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe’‘, a transmis IPJ Gorj. 

Articolul precedentGorj: Răfuială pe tarla. S-a pus cu sapa pe geamurile tractorului
Articolul următorGîlcă, după victoria de la Sfântu Gheorghe: E meritul jucătorilor