Gorj: O caută polițiștii! A fugit de acasă cu aurul și banii familiei

Polițiștii gorjeni caută o tânără de 17 ani, din Peștișani, bănuită că ar fi furat banii și bijuteriile părinților, după care a dispărut de la domiciliu.

La data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați de un bărbat de 45 de ani, din comuna Peștișani, despre faptul că, fiica sa, Bonculescu Roberta Adriana, în vârstă de 17 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, având asupra sa suma de 9.000 lei și 400 Euro, care aparținea părinților săi, precum și 2 lănțișoare din aur, de aproximativ 25 grame. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au efectuat cercetarea locului faptei, iar în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt”, a transmis IPJ Gorj.

 

Semnalmente:

Înălţime: 1,60-1,65 m; greutate 45-50 kg; ten închis; păr lung castaniu; ochi albaștri şi faţă ovală.

 

La plecare, aceasta era îmbrăcată în pantaloni de blugi albaștri, tricou negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport negri. Adolescenta prezintă o cicatrice post-operatorie la nivelul abdomenului.

Minora a fost pusă în urmărire și este căutată de polițiști. Persoanele care pot oferi detalii care să ajute la identificarea tinerei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.