Gorj: Polițistul Coară merge la închisoare. Înarmat cu un cuțit, a comis o tâlhărie

Cosmin Coară, agentul de la Poliția Municipiului Târgu Jiu autor al unei tâlhării în data de 26 februarie 2022, la o agenție de pariuri din zona Gării CFR Târgu Jiu, va merge la închisoare.
Reamintim, la acea dată, având fața acoperită cu o mască sanitară, respectivul, după ce a amenințat cu un cuțit lucrătorul gestionar casei de pariuri, și-a însușit suma de 10.500 de lei după care plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Judecătoria Târgu Jiu a decis condamnarea acestuia la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare însă joi, 13 septembrie, magistrații Curții de Apel Craiova au admis apelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu și, rejudecând cauza, l-au condamnat pe inculpatul Coară Constantin Cosmin la pedeapsa principală de doi (2) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, în regim de detenţie.
Foarte important, după ce a fost arestat preventiv și condamnat de către instanța de fond, Coară a rămas în cadrul IPJ Gorj, a mers la muncă zilnic la serviciul Logistică.
Articolul precedentCămătaru: Edi Iordănescu are prea puține soluții. Fotbalul românesc nu produce mai nimic de valoare
Articolul următorCe se întâmplă cu cardurile pentru energie în 2024, continuă sau nu sprijinul oferit populației vulnerabile