Gorj: Pus în libertate după ce a încercat să violeze două fetițe. Copilele au 6 și respectiv 7 ani

Două fetițe, de 6 și respectiv 7 ani, au fost victimele în cazul prezentat joi, 21 octombrie, de IPJ Gorj, ce viza reținerea unui tânăr de 27 de ani, din Novaci, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol, față de două minore.

La data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, a unui tânăr, de 27 de ani, din Novaci, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol, față de două minore. La data de 20 octombrie a.c., tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propunere de arest preventiv. În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de tentativă la viol”, precizau reprezentanții Poliției Gorj.

Din primele cercetări a rezultat că A.P., de 27 de ani, din Novaci, presta diverse activități în gospodăria a familiei fetițelor

Acesta a luat copilele și le-a dus pe un teren din apropiere în timp ce mama lor era ocupată cu cea de-a treia fetiță, sora lor în vârstă de 3 ani. A încercat să le violeze, însă strigătele mamei, care s-a alarmat când a constat că fetele nu mai acolo unde le lăsase, l-au speriat și a rupt-o la fugă.

Sesizați, polițiștii l-au ridicat pe respectiv de la domiciliu.

După trecerea perioadei de reținere, suspectul a fost pus în libertate de Judecătoria Novaci, considerându-se că nu prezintă pericol social.