Gorj: Sexul frumos a trecut la box. Încă o femeie încătușată după ce a bătut o altă femeie, mai tânără

O femeie de 51 de ani, din Vladimir, Gorj, a dormit o noapte în arestul IPJ Gorj în urma unui conflict în care a agresat o altă femeie.

 

La data de 25 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au reținut, pentru 24 de ore, o femeie de 45 de ani, din comuna Vladimir, bănuită de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, la data de 20 septembrie a.c., în timp ce se afla în terasa unui local public din comuna Bărbătești, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic o altă femeie, de 37 de ani, din comuna Bărbătești.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitei”, a transmis IPJ Gorj. 

 

Este al doilea incident de acest fel petrecut în doar câteva zile pe raza județului, la data de 18 septembrie a.c., o femeie de 51 de ani, din Târgu Cărbunești, fiind reținută de polițiști după ce a agresat o altă femeie din localitate, victima având vârsta de 39 de ani.
Articolul precedentCupa României: FCU Craiova a scos un egal la București, cu Dinamo. Răducan: Am vrea să ajungem în finală
Articolul următorDoi olteni săltați de mascați! Au șantajat o copilă de 13 ani pentru a produce materiale pornografice