Cupa României: FCU Craiova a scos un egal la București, cu Dinamo. Răducan: Am vrea să ajungem în finală

 

FC U Craiova a terminat la egalitate întâlnirea cu Dinamo, scor 1-1 (0-1), la București, marți seară, într-un meci din prima etapă a grupei C din Cupa României Betano.
Amzăr a înscris pentru formația din „Ștefan cel Mare” în minutul 18, iar Bahassa a egalat în minutul 65 din penalty.
Jocul oltenilor a suferit, cu o apărare ușor de depășit, în timp ce la construcție rar nu s-a greșit în situații simple. Dinamo a fost formația cu un plus în acest meci, Gurău, portarul alb-albaștrilor, prin câteva intervenții, reușind să își salveze echipa de la o înfrângere.

 

Paul Răducan: Vom lupta cu toată seriozitatea

 

Un meci de Cupă. Un meci între Dinamo și Craiova mereu a fost un derby. În prima repriză, adversarii noștri au avut un joc sensibil mai bun. La pauză am reglat situația prin unele schimbări, iar în repriza a doua cred că puteam să și câștigăm.

Cupa României este un trofeu și ne-ar onora. Vom lupta până la capăt cu toată seriozitatea și sunt convins că vom merge până la capăt. Am vrea să ajungem în finală, cine nu ar vrea să ajungă în finala unui trofeu național? Sigur, până atunci mai este cale lungă. trebuie să acordăm foarte mare atenție acestei competiții”, a spus antrenorul principal al juveților.

 

Despre meciul de duminică de la Cluj, cu CFR:

 

În joc sunt cele trei puncte puse de care avem nevoie. Etapa următoare cu CFR Cluj vom fi la dublu din punct de vedere al motivației. Nu vrem să pierdem. Sunt convins că împreună vom reuși un rezultat pozitiv la Cluj”. 

Articolul precedentForfotă mare, marți dimineața: 260 de percheziții ce vizează traficul de droguri, de persoane și de minori
Articolul următorGorj: Sexul frumos a trecut la box. Încă o femeie încătușată după ce a bătut o altă femeie, mai tânără