Gorj: Sub control judiciar după ce și-a bătut colegul

Un bărbat din Borăscu a fost plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile, după ce și-a agresat colegul de la serviciu.

La data de 4 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizați, prin apelul 112, de un bărbat de 41 de ani, din comuna Băleşti, cu privire la faptul că ar fi fost agresat de un coleg de serviciu.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliție care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit că înainte ca cele două persoane să intre în serviciu, apelantul ar fi fost agresat de un bărbat de 45 de ani, din comuna Borăscu, în urma unui conflict spontan.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe”, a transmis IPJ Gorj. 

 

Luni, polițiștii din Motru au luat, față de agresor, măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, fiind dispusă față de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile