Gorj: Sute de polițiști și jandarmi în stradă. Amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid

Aproape 300 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat în ultimele 24 de ore pentru a verifica dacă se respectă măsurile impuse în contextul pandemiei. În urma celor constatate, au fost aplicate 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 24.750 de lei.

În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate 17 acțiuni de verificare, cu efective mărite în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

În total, 276 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 1.700 de persoane și 266 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.750 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020”, a transmis IPJ Gorj.