Imagini! Praf și pulbere: Accident mortal provocat de un tânăr cu permisul suspendat

Un accident rutier mortal a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Iancu Jianu, județul Olt. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit cu mașina de un stâlp. În urma impactului, un bărbat de 31 de ani, din județul Vâlcea, a decedat.

Bărbatul încarcerat, în vârstă de 31 de ani, a fost extras de pompierii din mașina grav avariată și preluat de echipajele medicale, în stop cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, dar accidentatul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat. Celălalt bărbat, în vârstă de 21 de ani, conștient, politraumatizat, a fost transportat la UPU Slatina”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt.

Din primele cercetări, se pare că tânărul de 21 de ani s-ar fi aflat la volan, deși avea permisul de conducere suspendat.

Se pare că autoturismul ar fi fost condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Iancu Jianu. Din verificările efectuate, s-a stabilit că acesta figurează cu dreptul de a conduce vehicule suspendat. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din păcate, pasagerul autoturismului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din județul Vâlcea, a decedat” au precizat reprezentanții IPJ Olt.

 

Imagini: