Gorj: Tânăr la volan, urmărit de polițiști în trafic. A prezentat un permis fals, cumpărat

Un tânăr din Baia de Aramă, Mehedinți, a fost urmărit de polițiști, neoprind la semnalele acestora, de DJ 671 Călugăreni, Gorj, vineri, 19 mai. După ce a fost oprit, acesta a prezentat un permis de conducere fals. Luat la întrebări, suspectul a recunoscut că l-a obținut în schimbul sumei de 500 de euro.

 

La data de 19 mai a.c., ora 23:40, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe DJ 671 Călugăreni, au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism.
Întrucât acesta nu a oprit la semnal, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, pe o distanță de aproximativ un kilometru.
Fiind oprit, polițiștii au stabilit că autoturismul era condus de un tânăr de 18 ani, din orașul Baia de Aramă, județul Mehedinți.
Tânărul le-a prezentat permisul de conducere și documentele mașinii, însă după verificarea în bazele de date, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Acesta a precizat că permisul de conducere fals l-ar fi achiziționat în schimbul sumei de 500 de euro.
Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals”, a transmis IPJ Gorj.
Articolul precedentRomânia vinde energie electrică la preț negativ, duminică. Practic, cei care cumpără sunt plătiți
Articolul următorTârgu Jiu: Drogat cu cocaină, la volan pe străzile orașului