Gorj: Trei bărbați din județul Olt, prinși cu căpriorul braconat

Trei bărbați din județul Olt sunt cercetați penal pentru braconaj, după ce au fost surprinși în flagrant pe raza localității Târgu Logrești, județul Gorj.

La data de 8 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați, prin apelul 112, de către un paznic de vânătoare cu privire la faptul că pe fondul cinegetic de pe raza localității Logrești, mai multe persoane se află la braconaj.

La fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina care au surprins în flagrant un bărbat de 34 de ani, din comuna Drăghiceni, județul Olt, aflându-se lângă un căprior (femelă), eviscerat, în punctul <<Zăvoiul>>  din comuna Logrești.

De asemenea, polițiștii au mai identificat doi bărbați, din aceeași localitate și un autoturism în interiorul căruia au fost găsiți patru ogari de vânătoare.

La fața locului s-au deplasat pentru sprijin polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, Biroului Arme, ExpLozivi și Substanțe Periculoase și luptători din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale’‘, a transmis IPJ Gorj.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj.

Totodată, a fost luată măsura indisponibilizării în vederea confiscării a autoturismului, celor patru câini și două lanterne tip proiector, fiind pus sechestru asigurator asupra bunurilor, în valoare de 20.000 de lei.

Foto arhivă