Gorjean ”ambițios”: Fără permis și băut, surprins de două ori la volan

 

Un bărbat din Polovragi a ajuns, luni, în arestul IPJ Gorj după ce a s-a urcat la volan fără a poseda permis de conducere și după ce a consumat băuturi alcoolice. Persoana în cauză nu este la prima abatere, în urmă cu câteva zile fiind surprins de polițiști în aceeași ipostază.

La data de 21 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au reținut pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 50 de ani, din comuna Polovragi, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că la data de 19 septembrie a.c. bărbatul  ar fi condus un autoturism pe strada Scorilo, din comuna Polovragi,  fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, având o concentrație de 0,67 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, la data de 5 septembrie a.c., bărbatul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Cotiso, din comuna Polovragi, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, având o concentrație de 0,77 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Gorj.

 

Marți, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propuneri corespunzătoare.

Foto arhivă