Handbal – Liga Florilor: CSM Târgu Jiu, victorie importantă la Corona Brașov

CSM Târgu Jiu a învins Corona Brașov, sâmbătă, în deplasare, scor 27-26 (13-11), într-o partidă din etapa a IV-a a Ligii Florilor. Handbalistele noastre au controlat desfășurarea ostilităților de pe parchet, la un moment au condus la o diferență de șapte goluri, însă pe final, în ultimele 5 minute, de la un avantaj de patru goluri al gorjencelor, gazdele au reușit să revină în joc, forțând egalarea.

 

Liviu Andrieș: Meci destul de dificil

 

A fost un meci destul de dificil, dar pe care l-am controlat în cea mai mare parte a sa. Suntem foarte bucuroși pentru că am reușit să obținem victoria. Jocul nostru a fost unul foarte bun, chiar dacă am tremurat pe final din cauza unor neatenții, pe care sunt sigur că nu le vom mai face în viitor. Nivelul nostru a fost aproape de cel pe care ni-l dorim și suntem convinși că vom reuși cu trecerea etapelor să atingem nivelul pe care ni-l dorim!”, a spus, după joc, antrenorul echipei noastre. 

 

CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 8 în clasament, cu 6 puncte acumulate după patru etape. Etapa viitoare viitoare, gorjencele vor evolua pe teren propriu, contra Gloriei Buzău. Meciul este programat sâmbătă, 23 septembrie, la Sala Polivalentă din municipiu.

 

 

 

CSM Târgu Jiu, la Brașov:

Ekaterina Dzhukeva(15 intervenții, 2/7m), Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ștefania Chiriță, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 6g, Angela Pușcaș 3g, Andreea Mihart 2g, Simone Bohme 8g, Mirabela Coteț, Andreea Chiricuță 3g, Laura Moldovan 1g, Ana Maria Lopătaru, Sabrina Lazea, Florența Ilie 1g, Ana Cătălina Ciolan 2g, Sabine Klimek 3g.
Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache
Antrenor cu portarii: Grigore Albici
Maseur: Petre Tocaru