În inferioritate, CSU Craiova a învins Sepsi. Reghecampf: Nu ai cum să dai roșu

 

CSU Craiova a câștigat în fața formației Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-1 (2-1), sâmbătă seara, într-un meci din etapa a IX-a a Superligii de fotbal. Oltenii au deschis scorul în primul minut, prin Jovan Markovic (1), din centrarea lui Lyes Houri.
Francezul a majorat diferenţa (28), cu un şut din marginea careului.
Sepsi OSK a înscris chiar înainte de pauză, prin Marius Ştefănescu (42), pe contraatac.
Craiovenii au evoluat în zece din minuntul 59, când fundaşul croat Milan Badelj a fost eliminat pentru fault la Ştefănescu. Iniţial, arbitrul Horaţiu Mircea Feşnic i-a acordat doar cartonaş galben, dar a revenit asupra deciziei după ce a vizionat reluările fazei.
Sepsi OSK era ultima echipă neînvinsă din Superligă în acest sezon.

 

REGHECAMPF: AM AVUT OCAZII ȘI ÎN ZECE

 

Bine, sunt foarte importante cele trei puncte, sunt puțin dezamăgit că nu am reușit să marcăm al treilea, al patrulea gol, am avut șanse mari să închidem jocul. Primim un cartonaș roșu care mi se pare o joacă. Oamenii ăștia (arbitrii – n.red.) se joacă cu destinele unor oameni.

Jucătorul nici măcar nu mai controla mingea. Nu ai cum să dai cartonaș roșu, erau doi jucători de la noi în aceeași linie.

Mă bucur de atitudinea jucătorilor, de jocul pe care l-au făcut, goluri frumoase, am avut ocazii și în 10, asta este echipa pe care mi-o doresc la fiecare partidă. A trebuit să facem presiune, să atacăm, după cartonașul roșu a trebuit să ne retragem. Orice echipă încearcă să închidă jocul după un asemenea eveniment.

Pe Lyes Houri mi l-am dorit foarte mult, știu ce poate să facă, este jucătorul care ne trebuia la echipă. Din păcate, a trebuit să schimbăm. În anumite momente trebuie să improvizezi. Foarte ușor sunt acești băieți (arbitrii – n.red.) deranjați, ba că depășești linia, o depășești fără să îți dai seama, mai strigi la un contact, mi se pare că prea ușor se joacă cu cartonașele astea.

Normal că trebuie să țip, nu pot să vorbesc în șoaptă, e un stadion. Ăsta este ritmul pe care trebuie să îl avem la fiecare partidă, atitudinea, jocul dur la minge, altfel vom avea probleme la fiecare partidă”, a spus, după joc, antrenorul CSU.