Ia de la PSD! Circ pentru populație, imagine pentru CANDIDATUL Cristinel Rujan

Social-democrații gorjeni au generat cu bună știință scandal în social media, încercând, în acest mod, să atragă capital electoral prin, până la 15 iulie, prefectul județului, Cristinel Rujan, cel care a anunțat, în direct, la radio, că pleacă din fruntea trebii, considerându-se hărțuit de trimișii guvernamentali.

Lăudat zdravăn și transformat în victimă a actualului executiv, încă reprezentantul autorității centrale în Gorj nici nu a așteptat să elibereze funcția și a anunțat că sare în barca PSD. Infuzia de imagine pusă la cale în strategiile electorale ar trebui să-i fie vânt în pupa lui Rujan și implicit partidului care îl susține de foarte mult timp.

Am avut discuții și oferte concrete și voi merge în echipă cu Mihai Weber și Cosmin Popescu. Nu am avut astfel de discuții în privința candidaturii mele la Primăria municipiului Târgu Jiu. În orice proiect politic gândit și pus în aplicare de Mihai Weber și Cosmin Popescu, voi fi alături de ei. Va avea loc și o aderare la PSD”, a spus, miercuri, jurnaliștilor prefectul demisionar.

Limpede ca lumina zilei, acesta va candida din partea social-democraților, însă, la acest moment, nu se știe exact pentru ce funcție, vehiculându-se varianta candidaturii pentru funcția de primar al Târgu Jiului. La începutul anului, atunci când s-a aflat că prefectul este inclus în sondajul PSD pentru Primăria Târgu Jiu, Rujan dădea asigurări că nu este interesat de politică și va continua în rândul înalților demnitari publici:

Nu știu despre ce sondaj este vorba. Nu mă interesează nicio candidatură, la nicio poziție care implică un proces electoral pentru nicio funcție. Eu sunt înalt funcționar public, sunt prefect al județului Gorj și voi exercita această funcție în continuare. Nu am de gând să părăsesc categoria înalților funcționari publici”.