Polițiști gorjeni premiați de MAI

Doi polițiști din cadrul IPJ Gorj au fost premiați de MAI după ce, în timpul liber, au intervenit în situații care au dus la reținerea a doi suspecți.

Având în vedere Ordinul Ministrului 49/2014, privind instituirea și conferirea unor distincții onorifice în Ministerul Afacerilor Interne, pentru inițiativa și curajul de care a dat dovadă în slujba cetățenilor, colegul nostru, agent principal Chirițoiu Nicu Bogdan a fost distins de ministrul afacerilor interne cu Emblema de onoare a MAI.

Pentru contribuția sa decisivă la prinderea în flagrant a autorului tâlhăriei din dimineața zilei de 22 iunie a.c., polițistul a mai fost răsplătit și de Direcția de Ordine Publică a MAI cu un Certificat de Apreciere a activității sale”, a transmis IJP Gorj.

Reamintim, polițistul se afla la domiciliu, în pijama, când a observat cum un individ smulge geanta unei femei, în stradă. Fără să stea pe gânduri a alergat la locul faptei și l-a imobilizat pe făptaș.

Cu același Certificat de Apreciere, venit din partea  Direcției de Ordine Publică, fost răsplătit și agentul șef principal de poliție, Băcescu Marius, care identificat și prins o persoană condamnată ce era urmărită la nivel național, aflându-se în timpul liber”, a mai anunțat Poliția Gorj.