Imagini care declanșează un nou atac la doctorul Beuran: A intrat în sala de operații ca un NESIMȚIT

Spread the love

Continuă ofensiva deputatului Emanuel Ungureanu împotriva chirurgului Mircea Beuran, într-un scandal declanșat de un incident în urma căruia o pacientă a luat foc pe masa de operație, la spitalul Floreasca. Parlamentarul a prezentat public imagini din sala de operație și lansează un nou tir împotriva doctorului, pe care îl acuză că a mers la pacient fără să respecte minimele protocoale.

Priviți aici în ce hal se comportă somitatea Beuran după ce pacienta sa a fost arsă de rezidentul nesupravegheat! Beuran a intrat în sală după ce pacienta a fost arsă de rezidentul lui lăsat nesupravegheat. Cum a intrat? Ca un nesimțit. Fără să se dezinfecteze, fără mască pe față, cu ceasul pe mână, îmbrăcat cu echipamentul de pe secție, într-un cuvânt <<ca pe stradă>> ! Așa cum îl vedeți, plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă, a contaminat câmpul operator și a participat la câteva manevre chirurgicale! Acum, vă întreb, de ce mai este lăsat să opereze doctorul Beuran? Cum poate să fie el profesor, șef de disciplină, cum să își învețe rezidenții abecedarul dezinfecției dacă el nu practică niciun protocol, nicio regulă de bun simț și este lăsat să se facă că se ocupă de pacienți la vârsta de 66 de ani?”, a scris, pe pagina sa de socializare, Ungureanu.

Între timp, autoritățile au deschis un dosar penal ce vizează și modul în care a fost tratat alt pacient al aceluiași spital, și în acest caz fiind vorba de un bolnav care a suferit arsuri în sala de operație.