Imagini! Scandal în Parlament: Doi deputați, gata să se ia la bătaie

Momente tensionate, miercuri, în Parlament, unde deputații Liviu Pleșoianu (PSD) și Ionuț Moșteanu (USR) au dat impresia că sunt gata de o confruntare fizică. Conflictul a început pe marginea unor dezbateri ce vizau CNA, instituție ce a fost urecheată pentru că nu sancționează așa cum ar trebui derapajele unor televiziuni.

Pleșoianu, sarcastic, a vorbit despre o așa-zisă presă independentă ce ar fi supusă unui atac pentru că au fost micșorate bugetele serviciilor secrete.

”Vedeți, oricum s-a votat bugetul și presa independentă este supusă unui atac, deoarece de la Serviciul Român de Informații și de la alte servicii au fost reduse bugetele…”,  a spus Pleșoianu, care, imediat după încheierea discursului, a fost chestionat de Ionuț Moșteanu.

Pe înregistrări nu se aude ce spune parlamentarul USR, cert este că replica sa l-a determinat pe social-democrat să se îndrepte hotărât spre el. Simțindu-se vizat, Moșteanu s-a ridicat și el, cei doi confruntând-se verbal și din priviri secunde bune. Intervenția câtorva parlamentari USR a dat impresia detensionării conflictului. Deputatul PSD a plecat spre locul său, dar, la un moment dat, s-a îndreptat, din nou, către grupul din opoziție. După alte tensiuni, în cele din urmă, Pleșoianu a renunțat.

Galerie imagini, capturi Știrile Pro TV