Imagini! Se muncește intens la reabilitarea Colegiului ”Spiru Haret” din Târgu Jiu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a verificat modul în care decurg lucrările la Colegiul ”Spiru Haret”, acolo unde se efectuează reabilitarea clădirii, una de patrimoniu. Edilul-șef a precizat că s-au alocat 8 milioane de lei pentru proiect, mai mult, municipalitatea a investit 175.000 de lei într-un laborator de informatică.

Readucem la suprafață frumusețea uneia dintre cele mai cunoscute și îndrăgite unități de învățământ din municipiul Târgu Jiu, Colegiul Național <<Spiru Haret>>. Se lucrează la foc continuu în această perioadă și depunem eforturi pentru ca în luna septembrie liceul să primească elevii în condiții optime. Reabilitarea acestei clădiri de patrimoniu înseamnă o investiție de aproximativ 8 milioane de lei. Pentru moment, elevii merg la cursuri la Școala Gimnazială ”Pompiliu Marcea”, dar este vorba doar de o perioadă scurtă.
Totodată, printre alte investiții pe care le-am făcut aici se numără și noul laborator de Informatică, dotat cu aparatură performantă. Am alocat, în acest caz, aproximativ 175.000 lei, date fiind rezultatele remarcabile pe care informaticienii de la ”Spiru Haret” le au. Îi asigur pe părinții acestor copii minunați că vom continua să investim aici, mai ales că tinerii care învață în cadrul liceului, dar și cadrele didactice care îi pregătesc au adus faimă municipiului Târgu Jiu. Avem nevoie de tineri educați, serioși și bine pregătiți, iar Colegiul Național ”Spiru Haret” este cunoscut mai ales prin rezultatele excepționale obținute în fiecare an’‘, a arătat Romanescu.