Incredibil, dar adevărat! O vânzătoare de ziare a predat peste 19.000 de euro găsiți într-un portofel pierdut

O tânără care își crește copiii vânzând ziare a găsit un portofel în care se aflau 19.160 de euro și l-a predat poliției.

Ana Manole are 31 de ani, este mamă a doi copii și locuiește în cartierul ieșean Cicoare. Câștigă 1.500 de lei din vânzarea ziarelor în parcarea Carrefour Felicia din Iași, dar nu a îndrăznit să profite de munca altuia. Joi, 5 februarie, a găsit un portofel plin cu valută care fusese pierdut de o femeie. A căutat să dea de păgubaș prin intermediul serviciului de Relații cu Publicul de la centrul comercial, însă cea care a pierdut banii s-a adresat direct la poliție, unde a reclamat un furt, nu a mers să discute cu reprezentanții hipermarketului. Polițiștii au analizat înregistrările camerelor de supraveghere și furtul nu s-a confirmat. Enigma a fost rezolvată peste câteva zile, odată cu apariția Anei Manole la secție, aceasta predând portofelul și întreaga sumă de bani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că portofelul aparține unei femei de 64 de ani, din comuna Holboca. La data de 6 februarie, aceasta s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Iași și a reclamat că i-a fost sustras portofelul cu bani, însă din investigațiile efectuate de polițiști fapta nu se confirmă. Polițiștii i-au restituit banii femeii de 64 de ani”, a arătat IPJ Iași.