Imagini! Tentativă de asasinat la Târgu Jiu! Om de afaceri, atacat în fața casei, în plină zi

Scene desprinse din filmele cu mafioți s-au petrecut marți, pe strada Vasile Alecsandri din Târgu Jiu, în toiul zilei. Un om de afaceri, în vârstă de 42 de ani, a fost atacat chiar în fața casei sale și numai disperarea cu care s-a apărat l-a salvat. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere redau în detaliu atacul, unul extrem de violent. Afaceristul (îmbrăcat în alb) a ieșit la poartă și a verificat mașina, una dintre roții fiind înțepată. La un moment dat, și-a făcut apariția un indivit îmbrăcat în negru, cu șapcă neagră pe cap, care l-a abordat. La scurt timp, bărbatul în alb este lovit cu pumnul peste față și agresorul sare pe el. În cadru apare al doilea individ, și el îmbrăcat în negru. Cel din urmă a scos o bară metalică dintr-o hârtie (pungă sau ziar) și a început să lovească cu sălbăticie. Sub ploaie de lovituiri, victima s-a apărat cu mâinile și picioarele, parând câteva lovituiri care îi puteau fi fatale. În cele din urmă, speriați de zgomote și țipete, atacatorii fug în direcții diferite.

Inspectoratul de Poliție Gorj a fost sesizat în legătură cu cele întâmplate. Omul de afaceri susține că a primit mai multe amenințări, toate semnalate. După ce a câștigat dreptul de a recolta trufe din pădurile Gorjului, situația s-a înrăutățit.

Poliția îi caută pe cei doi agresori.

”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de articolul 193 aliniatul 1 Cod Penal, respectiv articolul 253 aliniatul 1 Cod Penal. Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis IPJ Gorj.

Imagini: