Romanescu le cere subordonaților implicare și atenție maximă la recepția stadionului

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este strict când vine vorba de recepţia Stadionului Municipal. Obiectivul va fi, cel mai probabil, predat autorităţii locale până la sfârşitul acestei luni. Compania Naţională de Investiţii a alcătuit deja o echipă care va analiza lucrările efetuate înainte ca stadionul să intre în patrimoniul Primăriei. Romanescu a declarat că reprezentanţii municipalităţii care vor lua parte la recepţie trebuie să fie extrem de atenţi, pentru a evita problemele care au apărut la Sala Sporturilor după ce investiţia a intrat sub tutela admistraţiei din Târgu Jiu.

“Vom avea cel puţin un reprezentant în această comisie de recepţie, şi am avut o discuţie în acest sens cu domnul Chiriac şi cu domnul director Ionescu, le-am solicitat ca toată această recepţie să fie supravegheată în fiecare moment de către reprezentantul pe care Primăria îl va avea acolo, pentru a nu mai avea problemele pe care le-am avut anterior la Teatru sau la Sala Sporturilor. Nu am cunoştinţele tehnice necesare, dar sper ca acela care va fi desemnat de către noi în comisia de recepţie să poată să urmărească în totalitate această recepţie”, a spus primarul potrivit Pandurul.ro

Întreținerea stadionul din Târgu Jiu va consuma sume de bani serioase și municipalitatea va trebui să găsească soluții pentru amortizarea cheltuielilor.