Reținuți! În aceeași noapte, tinerii care au vrut să OMOARE slovenul au mai bătut un bărbat

Patru tineri din Drăguțești, județul Gorj, implicați în scandalul petrecut în noaptea de luni spre marți, în localitate, au fost introduși în arestul IPJ Gorj pentru 24 de ore, imediat ce medicul și-a dat acceptul. Aceștia s-au bătut cu un sloven, cetățeanul străin fiind transportat la un spital din Craiova, în stare gravă. Totodată, organele de anchetă precizează că trei dintre tinerii în cauză au mai băgat o persoană în spital, după ce au bătut-o în aceeași noapte, în aceleași împrejurări. Slovenul se afla în vizită la prietena sa.

”Reținerea s-a dispus pe o perioadă de 24 de ore. Procurorul a avut în vedere faptul că, din cercetările efectuate a rezultat că la data de 12 februarie 2019, în jurul orei 00.00, pe raza localității Iași, județul Gorj, cei patru suspecți au aplicat, CU INTENȚIA DE A UCIDE, persoanei M.M., cetățean sloven, mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, precum și cu corpuri contondente (cărămizi), la nivelul capului și corpului. În urma loviturilor, persoana vătămată a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare 60-65 de zile și care i-au pus în pericol viața”, au informat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Trei dintre aceștia sunt cercetați și pentru argresarea unei alte persoane, în aceleași împrejurări. Partea vătămată, R.M.I., are nevoie de 10-12 zile de îngrijiri medicale, în urma loviturilor primite.