Cîrciumaru nu oferă ALDE nimic, deocamdată, dar vrea colaborare

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cîrciumaru, nu crede că ALDE are vreo şansă să obţină un post de viceprimar la Târgu Jiu. Deşi alianţa cu partidul lui Tăriceanu scârţâie vizibil la Gorj, pretenţiile liberalilor-democraţilor nu sunt justificate în opinia senatorului. Totodată, senatorul spune protocolul dintre cele două formaţiuni va rămâne bătut în cuie. Cîrciumaru este de părere că nici noua conducere a PSD nu va apleca urechea la această doleanţă a preşedintelui ALDE Gorj, Ion Iordache.

“Cred că nu se mai poate întoarce acest lucru, a fost stabilit printr-un protocol de colaborare, nu se mai poate face nimic la jumătatea drumului. Cele două echipe noi pot să discute în continuare, dar până în 2020 nu cred că se va mai întâmpla ceva. Dacă viitoarea echipă a PSD Gorj consideră că dorinţele sau propunerile celor de la ALDE sunt bune, este o hotărâre de viitor, dar eu unul spun că nu se mai poate schimba mare lucru la jumătatea drumului”, a declarat Cîrciumaru.

Senatorul consideră însă ca discuţiile între cele două conduceri sunt inerente, pentru ca relaţiile din teritoriu să fie mai “strânse” între formaţiunile politice.

“Alianţa trebuie să funcţioneze şi pe plan local, se impun discuţii şi întâlniri pentru a avea o relaţie funcţională bună, de colaborare. Consider că odată ce va fi stabilită o nouă echipă va trata cu seriozitate şi această problemă. Vom discuta din punct de vedere politic, administrativ, pentru că, până la urmă, cele două formaţiuni politice nu au un alt interes decât ca totul să funcţioneze bine la nivel de judeţ”, a mai spus fostul edil.

Articolul precedentReținuți! În aceeași noapte, tinerii care au vrut să OMOARE slovenul au mai bătut un bărbat
Articolul următorCE Oltenia mai așteaptă: Teodorovici a precizat că ”taxa pe lăcomie” se va modifica DACĂ va fi cazul