În ce condiții poate termina CSU Craiova pe locul doi. Rotaru: Ne pregătim de baraj. Mai bine mergem la cazinou și jucăm la ruletă

CSU Craiova ar putea să susțină un meci de baraj pentru calificarea în cupele europene dacă în urma meciurilor de sâmbătă nu va depăși CFR Cluj în clasament pentru a termina sezonul pe locul doi.

 

O analiză Fanatic arată în ce condiții ar putea obține oltenii argintul SuperLigii:

 

În ultima etapă din play-off se va decide echipa care va termina campionatul pe locul 2 și va merge în preliminariile Conference League. CFR Cluj este pe locul 2, cu 43 de puncte, iar Universitatea Craiova pe 3, cu 41 de puncte.

Ambele echipe joacă acasă, sâmbătă, 18 mai, de la ora 21:00: CFR Cluj – Farul, Universitatea Craiova – Sepsi.

Ardelenii sunt la mâna lor și le este suficient și un punct. La egalitate de puncte, 44-44, primul criteriu de departajare este rotunjirea punctelor la începutul play-off-ului.

Cum ambele echipe au beneficiat de rotunjirea cu 0,5 puncte se va trece la următorul criteriu de departajare, punctele de la finalul sezonului regulat. CFR Cluj este favorizată, deoarece a terminat sezonul regulat pe 3, cu 53 de puncte, iar Universitatea Craiova a fost pe 4, cu 49 de puncte.

Așadar, pentru a termina pe 2, oltenii au nevoie de victorie și CFR Cluj să piardă meciul cu Farul”.

 

Mihai Rotaru: Este inuman

Noi ne pregătim de baraj, este foarte probabil asta, e greu să sperăm la locul doi, să bată Farul la Cluj, noi cu Sepsi. Deci mergem la baraj. Bine, asta e altă prostie, noi ne jucăm tot sezonul la un meci într-o singură manșă. Mai bine mergem la cazinou și jucăm la ruletă. Dacă avem accidentați sau suspendați? Asta e regulă grotească. Noi am făcut în aprilie mărire de capital de 5 milioane de euro, iar toată strategia noastră depinde de un singur meci de baraj. Este inuman”, a declarat patronul echipei din Bănie. 

Articolul precedentHandbal: Obligate să câștige! CSM Târgu Jiu, un meci cât un campionat
Articolul următorS-a votat! Care este pragul de alcoolemie ce duce la anularea dreptului de a șofa timp de zece ani