În sfârșit, se asfaltează ”Narciselor”. Probleme mari cu constructorii

Veşti bune pentru locuitorii din Cartierul Narciselor. Târgujienii de aici vor avea, în sfârşit, străzi asfaltate, iar investiţia va fi finalizată în acest an. Informaţia a fost confirmată de către primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care a declarat că îşi va onora promisiunea făcută oamenilor din această zonă a oraşului.

“Sunt deja alocaţi banii pentru această investiţie, proiectarea este finalizată. În acest an, Cartierul Narciselor va avea şi străzile realizate şi trotuarele aferente acelor străzi. Le-am promis oamenilor din zona respectivă că vom finaliza lucrarea în 2019”, a spus edilul.

În acest caz, Romanescu este sigur că nu vor fi probleme nici cu licitaţia.

“Sunt convins că se vor prezenta firme la această licitaţie pentru că este o lucrare destul de mare ca dimensiune şi ca valoare”, a adăugat primarul.

Municipalitatea intenţionează să efectueze lucrări de asfaltare pe mare parte din străzile urbei, se așteaptă primăvara și aprobarea bugetului național. Totodată, Primăria Târgu Jiu dă startul la două investiții importante, reabilitarea Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” și lucrările la ”Calea Eroilor”. Sunt bani mulți la mijloc, însă societățile de profil nu se mai înghesuie. Este cazul investiției de la ”Tudor”, unde nimeni nu s-a prezentat la prima licitație.

”Nu s-a prezentat nimeni la licitație și sperăm ca măcar acum să fie o ofertă. Nu este vorba despre condițiile de participare. Sunt foarte multe societăți puse în postura de a-și face calculul odată cu creșterea salariului minim pe economie. Crește și manopera și fiecare își face calcule pentru profit, mai ales că vorbim de o lucrare foarte mare”, a relatat Romanescu.

 

Articolul precedentInterzis la pescuit tot anul! Râu din Gorj, declarat zonă de refacere biologică
Articolul următorTârgu Jiu: Mașini vandalizate cu vopsea roșie