Se concretizează! Weber pune umărul la o iniţiativă a lui Romanescu

Demersul primarului Romanescu de a muta serviciile de înmatriculări, paşapoarte sau permise din Prefectură în afara oraşului se va pune în practică. Asta după ce timp de doi ani edilul nu a avut concursul reprezentanţilor Prefecturii Gorj, însă, de ceva vreme, deputatul Mihai Weber, şeful organizaţiei judeţene PSD, are aceleaşi viziuni.

Toate instituţiile care sunt în subordinea Prefecturii, Consiliului Judeţean, trebuie scoase în afara oraşului, aşa cum sunt şi în alte judeţe. Aceste instituţii de înmatriculare, paşapoarte, permise, acestea trebuie scoase. Am discutat şi la Bucureşti, am discutat şi cu domnul prefect”, a spus Weber, care a mai precizat că s-au făcut deja demersuri în caz.

Romanescu a propus mutarea serviciilor respective într-un imobil al Universităţii ”Constantin Brâncuşi” de la Drăgoieni, instituţia de învâţământ urmând să primească de la autoritatea locală, la schimb, un imobil în cartierul CAM. Dorinţa de a muta serviciile în cauză ţine de încercarea de a descongestiona traficul din zona centrală a municipiului Târgu Jiu.